"Plezier Kinderopvang Houten is een tweede thuis waar kinderen graag naar toe komen."


Onze naschoolse opvang is klein en vertrouwd. Wij kennen de kinderen en zij kennen elkaar, jong en oud. Wij bieden gezelligheid en ontspanning in een veilige omgeving. De kinderen kunnen zich op een uitdagende en creatieve manier ontwikkelen.

 

Ouders aan het woord:

Mariska: "We zijn erg blij dat we voor onze jongens Plezier hebben gevonden. Sara en Peter weten met een klein, enthousiast team een huiselijke en persoonlijke sfeer neer te zetten voor de kinderen. Op de Plezier-middagen wordt ook écht actief met de kinderen meegespeeld. De jongens hebben vele, nieuwe bordspelen geleerd en zijn dolenthousiast als Peter meehelpt met een Lego- of Kapla-bouwwerk. Plezier biedt voor ons alle voordelen van een kleinschalige NSO: individuele ruimte, persoonlijke aandacht en liefdevolle verzorging. Dat onze jongens zich er meer dan thuis voelen blijkt uit de regelmatig terugkerende vraag: 'Pap, mam, willen jullie ons vandaag als allerlaatste van Plezier ophalen?'"


Ellen: "Onze kinderen hebben het enorm naar hun zin op Plezier. Er wordt goed gekeken naar wat de kinderen nodig hebben na een dag school; even uitrazen buiten of juist even rust met een boekje op de bank. Beide kan. Het enige nadeel is dat ze nooit meteen mee naar huis willen.."


Hedi:           "Plezier is thuis"

"Plezier is waar mijn kinderen graag zijn"

                 "Plezier is warmte"

 

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op! 06 538 811 41

 

Wij hebben nog plaatsen beschikbaar.

 

Wij halen kinderen op bij de volgende scholen:

- OBS Ridderspoor

- OBS De Brug

- Montessori (Korenmolen en Limes)

- PCBS De Zonnewijzer

- 't Schoolhuys

- Het Mozaiëk

Staat de school van uw kind(eren) er niet tussen? Neem gerust contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden. 

 

 

 

 

Like ons op Facebook