"Plezier Kinderopvang Houten is een tweede thuis waar kinderen graag naar toe komen."


In september 2014 mochten wij ons vijfjarig bestaan vieren. Vijf jaren die zijn omgevlogen. Wij zijn er trots op dat dezelfde kleinschaligheid van het eerste uur nog altijd behouden is gebleven. Ieder leiden wij onze eigen groep en hebben daarbij ook vast personeel. Jaar in, jaar uit, zien, spreken en bovenal, spelen de kinderen met ons. Dit geeft ruimte om een vertrouwde en stabiele relatie op te bouwen.

In de afgelopen vijf jaar hebben we ontzettend veel leuke momenten en avonturen met de kinderen mogen beleven. Elke dag maken wij er samen met de kinderen een feestje van. De kracht van Plezier zit hem in de gewone dingen; aandacht voor ieder kind, lekker naar buiten, spelletjes spelen, verkleden, stoelendans en nog veel meer. Uiteraard spelen wij met de kinderen mee, dat vinden de kinderen vaak het allerleukste.

Op de vraag waarom Plezier zo leuk is kunnen we helder zijn; kinderen worden bij ons gezien en gehoord en vanuit die basis voelen ze zich vrij om zichzelf te zijn en open te staan voor anderen.

Geluk en vreugde zit hem in de kleine dingen, dat kunnen wij duidelijk terug zien bij onze opvang. Kinderen zeggen vaak: “op Plezier is het altijd leuk!” Daar zetten wij ons voor de volle 100% voor in, elke dag! 

 

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op! 06 538 811 41

Wij halen kinderen op bij de volgende scholen:

- OBS Ridderspoor

- OBS De Brug

- Montessori Limes

- PCBS De Zonnewijzer

- Het Mozaiëk

Staat de school van uw kind(eren) er niet tussen, maar bent u wel geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden. 

 

 

 

 

Like ons op Facebook